Over ons

Doop het merk is geïnspireerd door de creatieve jeugd van trending hotspots zoals Amsterdam, Tokio, Londen, New York en Los Angeles. De producten maken het mogelijk om elke haarstijl te creëren, zonder het ooit vettig te maken en het beste van alles: de producten.

Het assortiment van Doop is zeer actueel en hedendaags en volgens de laatste trends. Doop is een merk dat met de tijd meegaat en dit betekent dat er op regelmatige basis door de nieuwste ontwikkelingen producten worden verbeterd.

 

De prijzen van Doop bevinden zich in de middenklasse. Belangrijk bij het prijsbeleid is een stabiliteit in de prijzen. Zodoende vinden er geen grote prijsverhogingen of verlagingen plaats, daar deze zorgdragen voor onduidelijkheid bij de consument.

Succesvol zijn met Doop begint met een uitstekende communicatie. Als u in uw salon met producten van Doop werkt en/of producten van Doop verkoopt, dan moet u ieder moment van de dag terug kunnen vallen op uw merk in het geval van vragen. Een betrouwbare leverancier is dan zeer belangrijk. INMA Cosmetics is een betrouwbare leverancier en wij beschikken over een vaste buitendienstmedewerker, die uw salon op regelmatige basis bezoekt en u de ondersteuning en de begeleiding biedt die u wenst. Voor alledaagse vragen beschikt INMA Cosmetics over een verkoop binnendienstafdeling.