Doop The Shaver

Bent u op zoek naar een fijne scheerolie? Kies voor Doop The Shaver. De scheerolie is geschikt voor het hele lichaam, dus zowel voor baarden, bikinilijn of andere delen van het lichaam. Doordat u de scheerolie voor het scheren op de huid smeert worden de haartjes zachter en losgewerkt van het lichaam. Hierdoor wordt het scheren makkelijker en is er minder kans op scheeruitslag. Naast dat het helpt tegen uitslag voedt het de huid ook en voelt het zacht aan.

 

 

Wat is The Shaver van Doop?

Doop The Shaver is een scheerolie die zowel de huid verzorgt als het scheren makkelijker en fijner maakt. Het is een transparante olie die een voedende werking aan de huid geeft, waardoor de huid extra zacht wordt. De olie is geschikt voor elke huid en is te gebruiken op het hele lichaam. Of u uw baard of uw benen wilt scheren, de scheerolie maakt scheren fijner. Doordat de haartjes los worden gewerkt van het lichaam gaat het ingegroeide haren tegen. Door het loswerken staan de haartjes meer omhoog zodat ze makkelijker worden gepakt door je scheermes.

Doop - The Shaver

 

Kenmerken

  • Vergemakkelijkt het scheren.          
  • Laat de huid zacht en verzorgd achter.   
  • Voorkomt ingegroeide haren.          
  • Eventueel in de salon te gebruiken voor het verwijderen van nekharen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Shaver

  1. Maak de huid vochtig.
  2. Masseer Doop The Shaver in op de vochtige huid.
  3. Breng een scheergel of scheerschuim van eigen keuze aan over de olie.
  4. Scheer de delen van het lichaam en spoel het resterende product af.
Doop - The Shaver

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.