Doop The Screamer

Heeft u kort of half lang haar? Krul of stijl? En wilt u een stevige wax die niet te glanzend is? Dan is Doop The Screamer ideaal! The Screamer van Doop is een pasta voor kort en halflang haar. De wax is ideaal voor de klassieke out of bed & messy look. Het haar blijft makkelijk te re-stylen en maakt het haar niet vet. Daarnaast is de wax ook makkelijk uit te wassen.

 

 

Waarom Doop The Screamer?

Alle producten van Doop zijn parabeenvrij, makkelijk in gebruik en gemakkelijk uit te wassen. Elke variant is geschikt voor een andere haartype en heeft een andere Hold en Shine gradatie. The Screamer heeft een hold van 8 op 10 en een shine van 4 op 10. Dit houdt in dat de wax het haar stevig maakt en er een kleine glans in het haar komt. Daarnaast gaat de wax pluizend haar tegen en heeft het een verzorgende werking. Door de sterke fixatie blijft het haar goed in model zitten en creëert u een perfecte just out of bed look.

Doop - The Screamer

 

Kenmerken

  • Ideaal voor kort of half lang haar.
  • Voor een perfecte out of bed look.
  • Hold: 8/10 -  Shine: 4/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Screamer

  1. Zorg dat je haar (bijna) droog is. Als het haar te nat is zal het product zijn kracht verliezen.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape in het gewenste model.
Doop - The Screamer

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.