Doop The Rocker

Heeft u kort haar en wilt u een rock kapsel? Dan The Rocker van Doop ideaal voor u. Doop The Rocker heeft een extreem hoge fixatie, waardoor het een gemakkelijk product is om extreme looks mee te creëren. The Rocker is een gel die hard wordt als extra ondersteuning, maar geen schilfers achterlaat. Naast de sterke fixatie geeft de gel ook een mooie glans aan het haar. Ideaal aan producten van Doop is dat ze gemakkelijk uitwasbaar zijn.

 

 

Waarom Doop The Rocker?

Alle producten van Doop zijn geïnspireerd door de creatieve jeugd van urban hotspots als Amsterdam, Tokio, Londen, New York en Los Angeles. Ze maken het mogelijk om elke haarstijlen te creëren, zonder dat het haar vet wordt. Het beste van alles is dat de producten parabenenvrij zijn, gemakkelijk te gebruiken zijn en gemakkelijk uit te wassen zijn. The Rocker is ideaal voor kort haar en zorgt ervoor dat extreme kapsels goed in model blijven zitten. Met een hold van 9 op 10 en een shine van 7 op 10 is dit een gel met een sterke fixatie en een mooie glans. Gebruik de gel op droog of handdoek droog haar en kneed het in model.

Doop - The Rocker

 

Kenmerken

  • Ideaal voor kort haar.
  • Voor extreme rock looks.
  • Geeft een mooie glans in het haar.
  • Hold: 9/10 - Shine: 7/10.      
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Rocker

  1. Zorg ervoor dat het haar vochtig of handdoek droog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Rocker

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.