Doop The Rebel

Met The Rebel van Doop is elk haar goed in model te krijgen. Het is de perfecte combinatie van een sterke hold en veel glans. The Rebel is een wax voor zowel kort of lang haar, stijl of een bos met krullen. Doe een beetje wax tussen de handpalmen en verspreid het door het haar. Heeft u krullend haar? Zorg dan dat het haar handdoek droog is. De krullen krijgen veel volume, kort haar blijft in elke punk look staan en stijl haar is pluisvrij, waarbij de scheiding goed blijft zitten.

 

 

Waarom Doop The Rebel?

Bent u al bekend met Doop? Onze producten zijn makkelijk in gebruik en gemakkelijk uit te wassen. Daarnaast worden alle producten van Doop gekenmerkt door een hold en shine gradatie. The Rebel heeft een hold van 8 op 10 en een shine van 9 op 10. Dit houdt in dat er een sterkte fixatie in de wax zit en het een mooie glans aan het haar geeft. The Rebel staat ook wel bekend om het maken van de Rock look uit de jaren ’50.

Doop - The Rebel

 

Kenmerken

  • Ideaal voor kort of lang haar.
  • Voor de rock look uit de jaren ‘50.
  • Geeft een mooie glans aan het haar.           
  • Hold: 8/10 - Shine 9/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Rebel

  1. Zorg dat het haar droog is. Heeft u krullend haar dan is het beter dat het handdoek droog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Rebel

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.