Doop The Outsider

Doop The Outsider is een matte klei voor kort haar met een supersterke hold. Het is een pasta die zorgt voor een sterke fixatie, waardoor het mega geschikt is om kort haar in model te krijgen. Doordat het een matte look heeft zorgt het voor een natuurlijke look. Het is een licht product, waardoor het gemakkelijk te re-stylen en uit te wassen is. Ideaal voor kort haar!

 

 

Waarom Doop The Outsider?

Doop The Outsider is een mud die ervoor zorgt dat uw korte haar goed in model blijft zitten. Het zorgt voor een droge look en extra sterke fixatie. Doordat de pasta super mat is krijgt het haar een natuurlijke uitstaling. De producten die we gebruiken bij Doop zijn parabenenvrij, gemakkelijk te gebruiken en gemakkelijk uit te wassen. Op deze manier kunt u uw korte kapsel gemakkelijk restylen. Daarnaast werken we bij Doop met een Hold en Shine gradaties. The Outsider heeft een hold van 9 op 10 en een shine van 1 op 10. Dit houdt in dat The Outsider het haar heel stevig maakt en mat is. Het haar krijgt geen glans van The Outsider.

Doop - The Outsider

Kenmerken

  • Ideaal voor kort haar.
  • Extreem mat voor een natuurlijke look.
  • Makkelijk te restylen.
  • Hold: 9/10 - Shine: 1/10.      
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Outsider

  1. Zorg dat het haar (bijna) droog is. Als het haar nog te nat is zal het zijn kracht verliezen.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Outsider

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.