Doop The Freaker

Doop The Freaker zorgt voor een funky punky look. Ideaal om kort haar in model te krijgen. The Freaker is een vaste pasta die je als een wax gemakkelijk aanbrengt in het haar. De pasta geeft een sterke fixatie wat ervoor zorgt dat het haar goed in model blijft zitten. Het grote voordeel van The Freaker is dat de pasta niet vet is, waardoor het super gemakkelijk uit het haar te spoelen is en het haar er niet vet uitziet.

 

The Freaker is een high hold, niet vette haar pasta. Ideaal voor het creëren van een messy look. Makkelijk te re-stylen en uit te wassen.

 

 

Waarom The Freaker?

The Freaker van Doop is ideaal als je kort haar hebt en er een punky of messy look mee wil creëren. Het is een witte pasta die niet vet is en gemakkelijk aan te brengen is aan het haar. Het product is wit maar droogt transparant op! Zorg ervoor dat je het goed verspreid zodat het haar niet hard wordt en je het kan blijven restylen. Bij Doop werken we met Hold en Shine gradaties. The Freaker heeft een hold van 9 op 10 en een shine van 5 op 10. Dit houdt in dat The Freaker het haar heel stevig maakt en een lichte glans geeft.

Doop - The Freaker

 

Kenmerken

  • Ideaal voor kort haar.
  • Voor een extreme look.
  • Hold: 9/10 - Shine: 5/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Freaker

  1. Zorg ervoor dat het haar vochtig of handdoekdroog is. Als het haar nog te nat is zal het zijn kracht verliezen.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Freaker

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.