Doop The Bouncer

The Bouncer van Doop is ideaal voor half lang tot lang haar. Het is een mud achtige substantie die voor veel elasticiteit zorgt in het haar en krullen mooi laten uitkomen. Het zorgt voor een ‘sleezy wet look’ en door de elasticiteit is het gemakkelijk om het haar te blijven re-stylen. Naast dat The Bouncer het haar een licht glans geeft is de mud ook verzorgend voor het haar en gaat het pluis tegen. Klaar voor een mooie volle look zonder vette haren te krijgen?

 

 

Waarom Doop The Bouncer?

The Bouncer pliable fibre mud bevat veel voordelen. Zo is de wax parabeenvrij, is het gemakkelijk uit te wassen en gemakkelijk in gebruik. Bij Doop onderscheiden wij producten aan de hand van een hold en shine gradatie. The Bouncer heeft een hold van 5 op 10 en een shine van 3 op 10. Dit houdt in dat de mud een redelijke fixatie heeft en een lichte glans geeft aan het haar. Hierdoor wordt het haar niet hard en blijft het flexibel.

 

Kenmerken

  • Ideaal voor half lang, lang haar.
  • Voor een elastische look en volle krullen.
  • Hold: 5/10 - Shine 3/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Bouncer

  1. Zorg dat het haar vochtig of handdoek droog is.  
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.