Doop The Seeker

Heeft u krullend haar en kunnen uw krullen een boost gebruiken? Of heeft u moeite om de krullen in model te krijgen? Maak dan gebruik van The Seeker van Doop. Deze zachte soepele pasta is ideaal voor lang krullend haar. Het geeft het haar een lichte versteviging, bouncing krul en een mooie glans. De styling crème geeft veerkracht en volume aan lang haar zonder residu achter te laten. Daarnaast is The Seeker gemakkelijk uit het haar te wassen.

 

 

 

Waarom Doop The Seeker?

De producten van Doop zijn geïnspireerd door de creatieve jeugd van urban hotspots als Amsterdam, Tokio, Londen, New York en Los Angeles. Elke product is geschikt voor een andere look en haartype. The Seeker is geschikt voor lang krullend haar en is een vloeibare pasta. Met een hold van 3 op 10 en een shine van 5 op 10 geeft dit product een lichte glans aan het haar en is de fixatie niet super sterk. Hierdoor blijven de krullen soepel en blijven ze goed in model zitten.

Doop - The Seeker

 

Kenmerken

  • Ideaal voor lang krullend haar.
  • Geeft krullen meer volume.
  • Hold: 3/10 - Shine 5/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

Gebruiksaanwijzing voor The Seeker

  1. Zorg dat het haar vochtig of handdoek droog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Seeker

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.