DOOP The Ruler

Heeft u krullen of stijl half lang haar? En wilt u een wax die het haar mooi in model brengt en laat glanzen. Dan is de The Ruler van Doop perfect voor u. DOOP The Ruler is een witte shaping pasta voor halflang haar en kan gebruikt worden voor elk gewenste look. De pasta zorgt voor een goede fixatie en geeft een mooie glans. Door de flexibele vezels in de wax kunt u uw haar makkelijk opnieuw restylen. De wax maakt het haar niet vet!

 

 

Waarom DOOP The Ruler?

Alle producten van Doop zijn parabeenvrij, makkelijk in gebruik en gemakkelijk uit te wassen. Elke variant is geschikt voor een andere haartype en heeft een andere Hold en Shine gradatie. The Ruler heeft een hold van 6 op 10 en een shine van 5 op 10. Dit houdt in dat de wax het haar redelijk stevig maakt en er een lichte glans in het haar komt. Daarnaast heeft de wax een verzorgende werking en gaat het pluis tegen. Hierdoor glanst het haar en zit het mooi in model.

Doop - The Ruler

 

Kenmerken

  • Ideaal voor half lang haar.
  • Geeft een mooie lichte glans.
  • Maak het haar niet vet.
  • Hold: 6/10 - Shine: 5/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Ruler

  1. Zorg dat het haar vochtig of handdoekdroog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape in het gewenste model.
  4. Voor een mat effect dien je de pasta langer door het haar te werken.
Doop - The Ruler

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

Je kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.