Doop The Player

Doop The Player is een vloeibare gum voor halflang tot lang haar. De wax geeft zorgt voor volume en geeft een messy effect. Doordat het vloeibaar is kneed u het gemakkelijk in het haar. De wax maakt het haar niet vet en het is gemakkelijk uit te wassen. Door de flexibele vezels in de wax kunt u uw haar makkelijk opnieuw restylen.

 

 

Waarom Doop The Player?

Doop The Player is uitermate geschikt voor half lang tot lang haar. Of u nu stijl haar of krullen heeft, u brengt meer volume en glans in het haar met deze wax. De Wax werkt het beste als het haar vochtig of handdoekdroog is. U wrijft het gemakkelijk in het haar doordat het vloeibaar is. Daarnaast werken we bij Doop met een Hold en Shine gradatie. The Player heeft een hold van 7 op 10 en een shine van 6 op 10. Dit houdt in dat The Player het haar redelijk stevig maakt en er een mooie glans in het haar komt.

Doop - The Player

Kenmerken

  • Geschikt voor medium tot lang haar.
  • Zorgt voor veel volume en glans.     
  • Hold: 7/10 - Shine: 6/10.
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Player

  1. Zorg dat het haar vochtig of handdoekdroog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape in het gewenste model.
  4. Voor een mat effect kunt u de gum langer door het haar inmasseren.
Doop - The Player

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen je graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.