Doop The Catcher

Heb je krullend haar en kunnen je krullen wel een boost gebruiken? Of heb je moeite om de krullen in model te krijgen? Gebruik dan Doop The Catcher. The Catcher is een krul activerende pasta die geschikt is voor zowel kort als lang krullend haar. Het is een witte pasta die ervoor zorgt dat de krul wordt geactiveerd en stevigheid krijgt. Hierdoor krijgen je krullen nog meer volume!

 

 

Wat is The Catcher van DOOP?

The Catcher is een witte pasta die ervoor zorgt dat uw krullen voller en steviger worden. Hierdoor blijven ze beter in model zitten. De pasta zorgt ervoor dat de haren steviger zijn, maar u kunt ze nog wel de gehele dag opnieuw in model brengen. Naast dat de wax verzorgend is voor het haar gaat het ook pluis tegen en krijgt uw haar een mooie glans. Bij Doop werken we met Hold en Shine gradaties. The Catcher heeft zowel een hold als een shine van 7 op 10. Dit houdt in dat The Catcher het haar stevig maakt en een mooie glans geeft.

Doop - The Catcher

 

Kenmerken

  • Activeert en verstevigd krullend haar.
  • Kan gebruikt worden in zowel gewassen als ongewassen haar.
  • Medium tot high hold en shine.   
  • De producten zijn gemakkelijk te gebruiken.
  • De producten zijn gemakkelijk uit te wassen.

 

 

 

Gebruiksaanwijzing voor The Catcher

  1. Zorg dat het haar vochtig of handdoekdroog is.
  2. Wrijf een kleine hoeveelheid warm tussen de handpalmen.
  3. Verdeel het product door het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Catcher

Heeft u interesse in een van onze Doop producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.