Doop The Blender

Heeft u uw favoriete DOOP styling product gevonden, maar mist u net dat beetje extra glans? Door toevoeging van een paar druppels DOOP The Blender maakt u uw shiny look helemaal af! Meng Doop The Blender met een van de andere DOOP producten voor een optimaal styling en glans effect. Het originele effect van het Doop styling product blijft hierbij behouden. Het is het ultieme serum om meer glans toe te voegen aan je favoriete Doop styling product en tegelijkertijd het haar te verzorgen.

 

 

Wat is The Blender van DOOP?

The Blender is een middel om de glans in het haar een boost te geven. Het is een vloeibaar en doorzichtig serum en het glijd makkelijk door de vingers en het haar. In combinatie met een ander DOOP product brengt u het haar makkelijk en mooi in model. Naast dat het het haar meer glans geeft is het ook nog eens heel erg verzorgend. Een klein drupje is al genoeg voor het gewenste resultaat.

Doop - The Blender

 

Kenmerken

  • Schitterende glans.
  • Verzorgt het haar. Makkelijk te mengen met andere DOOP producten, waarbij het originele effect van het Doop styling product behouden blijft.        
  • U kunt Doop The Blender kopen in een flesje van 30 ml.

 


Gebruiksaanwijzing voor The Blender

  1. Zorg ervoor dat het haar vochtig of handdoekdroog is.
  2. Schud het serum goed voor gebruik.
  3. Wrijf een kleine hoeveelheid van uw favoriete Doop styling product warm tussen de handpalmen en voeg hier een paar druppels Doop the Blender aan toe.
  4. Verdeel het geheel over het haar en shape het in het gewenste model.
Doop - The Blender

Heeft u interesse in een van onze DOOP producten? Neem dan contact met één van onze vertegenwoordigers op. Zij kunnen al uw vragen beantwoorden en helpen u graag verder.

U kunt ons bereiken via info@doop.nl en 033 – 246 10 24.